Talent, dăruire, profesionalism, bucurie și bună dispoziție
Talent, dăruire, profesionalism, bucurie și bună dispoziție, asezonate cu cuvinte și expresii în melodioasa limbă franceză , toate în cadrul unui atelier de bucătărie franțuzească la noi în școală! Împreună cu doamna profesoară Elodie Peurou și lectorul UPT, Kévin Raynaud, coordonați de doamnele profesoare Delia Ciocodeică și Sfetescu Adina, elevii noștri din clasele a X-a profesională, respectiv a XI-a profesională, au pregătit două preparate nelipsite de pe masa de Crăciun a francezilor: 𝑠𝑎𝑏𝑙𝑒́𝑠 și 𝑏𝑢̂𝑐ℎ𝑒 𝑑𝑒 𝑁𝑜𝑒̈𝑙 . Eleva noastră, Ana Borș, laureată a concursului 𝑮𝒐𝒖̂𝒕 𝒅𝒆 𝑭𝒓𝒂𝒏𝒄𝒆 din acest an, care va fi invitată la Ambasada Franței , a fost și ea prezentă, iar discuțiile în franceză și programul artistic pregătit s-au desfășurat sub coordonarea doamnelor profesoare Alina Burcea Iancu și Ramona Chira. FELICITĂRI pentru această reușită și delicioasă activitate! Mulțumim oaspeților pentru prezența în mijlocul nostru!