Talent, dăruire, profesionalism, bucurie și bună dispoziție

0 Comments

Talent, dăruire, profesionalism, bucurie și bună dispoziție, asezonate cu cuvinte și expresii în melodioasa limbă franceză , toate în cadrul unui atelier de bucătărie franțuzească 🇫🇷 la noi în școală! Împreună cu doamna profesoară Elodie Peurou și lectorul UPT, Kévin Raynaud, coordonați de doamnele profesoare Delia Ciocodeică și Sfetescu Adina, elevii noștri din clasele a X-a profesională, respectiv a XI-a profesională, au pregătit două preparate nelipsite de pe masa de Crăciun a francezilor: 𝑠𝑎𝑏𝑙𝑒́𝑠 și 𝑏𝑢̂𝑐ℎ𝑒 𝑑𝑒 𝑁𝑜𝑒̈𝑙 . Eleva noastră, Ana Borș, laureată a concursului 𝑮𝒐𝒖̂𝒕 𝒅𝒆 𝑭𝒓𝒂𝒏𝒄𝒆 din acest an, care va fi invitată la Ambasada Franței , a fost și ea prezentă, iar discuțiile în franceză și programul artistic pregătit s-au desfășurat sub coordonarea doamnelor profesoare Alina Burcea Iancu și Ramona Chira. FELICITĂRI pentru această reușită și delicioasă activitate! Mulțumim oaspeților pentru prezența în mijlocul nostru!