Colinde INSTITUTUL CULTURAL FRANCEZ 14 decembrie 2016  

 

Targul Firmelor de Exercitiu 2014

“Student pentru o zi!” – Proiect in colaborare cu Facultatea de Management in Productie si Transport

 

Participarea elevilor scolii la lansarea de carte a Academicianului prof. Marius Sala, Vicepresedintele Academiei Romane, la Filiala din Timisoara in data de 21 martie 2014

Profesor coordonator la nivelul Colegiului Economic “Francesco Saverio Nitti”: Silvia Negru

 

Activitatea a fost dezbatuta si apreciata de elevii participanti, precum si de doamna profesor Aura Dudas, prezenta la activitate. A fost o zi de exceptie!

 

 

 Seara liceului meu – 2014, activitate organizata de ISJ Timis pe teme antidrog

Echipajul scolii noastre, alcatuit din: Radoi Cristian (XI-D), Musteata Darius (XI-A), Stefaroi Bianca (XI-D), Cionca Roxana (XI-A), Gagiu Valentin (XI-A), Safta Emanuela (XI-D), Paun Alexandra (XI-A), Solomon Cosmin (XI-D) a obtinut mentiune.

 

[zooeffect AkNAcjrQZ30L]

 

            Romanie, stea curata!

Activitate realizata de catedra de Limba si Literatura Romana in colaborare cu catedra de Socio-umane.

 

 Vernisajul Expozitional  Parcuri-Poduri-Porti si Piete,simboluri istorice ale Timisoarei in timp cuprinse in proiectul Educatie Civica Comunitara 2007-2013

  Profesor coordonator :  Toma Eugenia

Actiune de voluntariat – Colegiul Economic “F.S. Nitti” 

Elevii din clasele a X-a A si a X-a C din Colegiul Economic “F.S. Nitti”  au vizitat in data de 9 decembrie 2013,  in cadrul actiunii de voluntariat inscrisa in programul de activitati din semestrul I,   Centrul de plasament-Asociatia umanitara de caritate- Isus Speranta Romaniei. La aceasta activitate au participat un numar de 34 de elevi din cele 2 clase.  Elevii au fost insotiti de catre doamnele diriginte profesor Pantelimon Mihaela si profesor Toma Eugenia.

 “Toleranta” – Suntem toleranti ?

Activitatea a avut loc in data de 22.11.2013 la Colegiul Economic “F.S. Nitti”.Elevii participanti la aceasta activitate au fost din clasa a X-a C. Actiunea se inscrie in cadrul manifestarilor care au avut loc cu prilejul Zilei Tolerantei din 17.11.2013.

Profesor coordonator: Prof. Diriginte Toma Eugenia

Aniversare Eminescu – 15 ianuarie 2014

Ziua de 15 ianuarie,ziua marelui peot national Mihai Eminescu, a fost sarbatorita in cadrul scolii noastre printr-o lectie deschisa la clasa a XI-a A. S-au recitat poezii, s-au prezentat referinte critice, aprecieri , iar elevii au redactat impresii proprii.