Felicitări pentru Succesul Remarcabil la Concursul Județean de Cultură și Educație Financiară!

Felicitări pentru Succesul Remarcabil la Concursul Județean de Cultură și Educație Financiară!

Acesta este mesajul organizatorilor:

Dragi elevi și stimați profesori,

Cu mare bucurie și mândrie, vreau să vă felicit pentru performanțele excepționale obținute la Concursul Județean de Cultură și Educație Financiară. Succesul vostru reflectă angajamentul, dedicarea și talentul de care ați dat dovadă.

Felicitări speciale lui Deac Călin pentru câștigarea mândrului Premiul I, un rezultat impresionant care subliniază excelența și înțelegerea profundă a domeniului financiar. De asemenea, un aplauz meritat pentru Grigoraș Ștefania, care a obținut o frumoasă Mențiune, și pentru Rus George, care s-a clasat onorabil cu Premiul III. La fel, elevul Crețu Robert care a obtinut Mentiune.

Un elogiu special pentru coordonatoarele doamne profesor Stoiconi Claudia și Sele Florentina, al căror ghidaj expert a fost esențial pentru aceste realizări. De asemenea, apreciem efortul și dedicarea doamnelor profesor Trică Gabriela și Dărcaci Bianca, sub îndrumarea cărora elevele Borz Mădălina și Salama Dania au primit diplome de participare.

Aceste realizări nu doar că aduc recunoaștere Colegiului Economic Francesco Saverio Nitti, dar și inspiră și motivează întreaga comunitate școlară. Sunt sigur că viitorul are multe alte reușite pregătite pentru voi.